2022 var det möjlighet att se norrsken på våra breddgrader i Jönköping under ett par kvällar i februari. En av kvällarna i gav jag mig ut och gjorde ett försök att få till några bilder, vid Vätterns strand nedanför Sjöåkra i Bankeryd. Men blotta ögat var det knappt synligt men genom kameralinsen gick det att fånga ett par bilder. I bakgrunden syns Habo.

Även detta år 2023 har det givits tillfälle några kvällar att se norrsken, men då i mars månad. Jag var ute en kväll även i år. Tyvärr var timingen inte den bästa, norrskenet var starkare både före och efter min fotosession. Lyckades dock fånga det på bild samt göra en kortare timelaps.

Timelaps är något som jag producerar åt olika kunder. Ett perfekt sätt att presentera ett förlopp såsom en byggnation eller genomförande av ett moment som sträcker sig över en dag. För att läsa mer om filmproduktion samt se exempel på film med timelaps, se här.