Fotostudio

Fotostudio i Bankeryd, strax utanför Jönköping

Studion är lämplig för många typer av fotouppdrag. Här är det bokstavligt talat högt i tak vilket är en klar fördel i samband med fotografering. Lokalen är flexibel och kan användas kreativt för en mängd olika fotograferingar.

En fördel med studion är möjligheten att om man önskar jobba med dagsljus. Stora fönster som man effektivt kan skärma av ger möjlighet att jobba flexibelt med ljuset i rummet.
Studion lämpar sig väl för porträttfoto men fungera lika bra för produktfoto. Fotostudion är utrustad med Profoto blixtar samt en mängd tillbehör. Lokalen lämpar sig även för enklare filminspelning.

Studion finns till för att kunna serva dig som kund med kreativa bildlösningar vare sig det gäller porträtt eller produktfoto.
Det mesta av utrustningen är mobil, vilket gör det möjligt att ta med den till er som kund och bygga en studio på plats om så önskas. Välkommen förbi och hälsa på!

Mobil fotostudio

Studion finns till för att kunna serva dig som kund med kreativa bildlösningar vare sig det gäller porträtt eller produktfoto.
Det mesta av utrustningen är mobil, vilket gör det möjligt att ta med den till er som kund och bygga en studio på plats om så önskas. 

Gillar du vad du ser?

Då skulle jag gärna vilja prata med dig för att se hur jag kan hjälpa dig!